Acasa   |   Promotii   |   Contact     

  Perlit, produse perlitice
  Usi de garaj si grilaje
  Produse noi
  Echipamente protectie
 

Usi de garaj Normstahl

 

Norstahl este primul producator de usi de garaj ce acorda 10 ani garanţie pentru suprafeţele standard, pentru toate elementele de construcţie mecanice şi toate piesele de uzură ale uşii. Pentru prima data pe piata din Romania Normstahl propune usile de garaj Top avand culisare laterala a usii. Toate produsele Normstahl  sunt Conform normelor CEN, model constructiv verificat de TÜV.
Gama de usi G60 au suprafete finisate, nu mai trebuie revopsite niciodata, grosimea panourilor este de 42 mm cu o buna izolatie termica (U = 1,00 W/m2K la suprafaţa uşii de 10 m2 ). Gama de culori standard este Alb si Maro (Ral 8014), in functie de cerinte se pot livra si usi conform gamei Ral.

Gama Euro va ofera posibilitatea de a va personaliza usa de garaj conform dorintelor dumneavoastra, putand alege o culoare din cele 26 culori ale paletarului nostru si o puteti individualiza aplicand diverse motive geometrice din aluminiu. Este o uşă de garaj cu protecţie antiefracţie WK2 certificată conform DIN V ENV 1627 inclus standard (EURO în variantă de execuţie închisă) suprafetele fiind netede si usor de intretinut. 

 

 Usa de garaj cu deschidere lateral Top este realizata din panouri de 40 mm are cai de rulare tandem ceea ce permite o alunecare silentioasa a usii; sinele inferioare sunt din otel in variant standard.

Usa de garaj basculanta Twenty este variant economica a usilor de garaj avand un design atragator, disponibila in variant alb sau maro (RAL 8014). Este o usa neizolata cu maner exterior la cerere se poate automatiza.

Automatizări de uşi Normstahl
» Soluţie perfectă, cu funcţie de uşă de intrare (deschidere parţială)!
» Siguranţă maximă prin comandă cu funcţie de automemorare, inclinare, întrerupere de putere;
» Silenţioasă, recunoaşterea sensibilă a obstacolelor, nu necesită întreţinere datorită curelei dinţate;
» Economiseşte energie și este compatibilă cu HOMELINK;
» Program de accesorii bogat, printre altele și telecomandă cu 4 comenzi;
» Garanţie pe termen lung: 5 ani (Ultra Excellent) sau 3 ani (Ultra) pentru partea
mecanică, 2 ani pentru partea electronic.


Acasa   |   Promotii   |   Contact     
Ideal Design ©2010 | webdesign PRO IT Suport