Acasa   |   Promotii   |   Contact     

  Perlit, produse perlitice
  Usi de garaj si grilaje
  Produse noi
  Echipamente protectie
 

Usi industriale

 

Usile Industriale Roeffe va ofera solutii practice pentru aplicatii industriale si comerciale. Panourile au grosime de 40 mm si pot avea diverse facilitati in functie de cerintele dumnevoastra: usa pietonala, luminatoare, vitrari panoramice. Va punem la dispozitie 3 game de produse: Base+, ALU+ si ALM+. Deasemenea, ca produse auxiliare usilor industriale, comercializam burdufuri de izolare.


Usile industriale de garaj  BASE+ vizeaza in primul rand obiective industriale si de depozitare. O caracteristica remarcabila a acestor usi este izolarea termica ridicata.  Va ofera posibilitatea montarii de luminatoare sau a unei vitrari panoramice pentru o mai buna  iluminare naturala; deasemenea, exista posibilitatea  montarii unei usi pietonale si a altor componente. Sunt produse pentru a fi rezistente, extrem de ferme, usoare si sigur de manevrat.

Usile industriale ALU+ unifica trei avantaje: o buna izolare termica, iluminare naturala suficienta si o stabilitate ridicata. Usile industriale cu rama de aluminiu ALU+ sunt o solutie foarte buna pentru construirea sau renovarea de obiective industriale cu scopul de a maximiza iluminarea interioara.

Usile industriale ALM+ pot fi folosite in cazurile in care doriti sa poata vedea ce se "ascunde" in spatele usilor.
Rama poate fi produsa in orice culoare din gama RAL. Aplicatiile tipice la care se foloseste aceasta usa industriala sunt showroom-urile, unitatile de pompieri, sau alte aplicatii unde este nevoie de o iluminare din exterior optima si/sau de o expunere cat mai vizibila.

Burdufurile de izolare sunt echipamente de protectie montate in partea exterioara a halelor sau depozitelor. Sunt folosite ca o conexiune stransa intre zona de incarcare din camion si suprafata interioara a halei, astfel incat incarcarea / descarcarea marfurilor se efectueaza intr-un mediu protejat, reducand influentele meteorologice nefavorabile. Aceste burdufuri de izolare sunt o garantie pentru protectia maxima  a marfurilor transbordate, precum si pentru crearea de conditii optime de lucru.Acasa   |   Promotii   |   Contact     
Ideal Design ©2010 | webdesign PRO IT Suport